Uslovi korištenja

1. Opšte

Korišćenjem bilo kog djela portala dzobs.com u vlasništvu Računarsko programiranje "Dzobs.com" Nikola Novaković s.p. Banja Luka (u nastavku samo Dzobs.com), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala dzobs.com ili bilo kojeg njegovog djela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti. Nijedan dio portala dzobs.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe kao i za promovisanje istih.

2. Portal Dzobs.com

Računarsko programiranje "Dzobs.com" Nikola Novaković s.p. Banja Luka korisnicima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja portala Dzobs.com. Svi korisnicima imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala Dzobs.com, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Portal dzobs.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane korisnika i linkova na spoljne stranice. Portal Dzobs.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala Dzobs.com koristite na vlastitu odgovornost i Dzobs.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup portalu Dzobs.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

3. Autorska prava

Portal Dzobs.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela sadžaja portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Dzobs.com i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Dzobs.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da su Dzobs.com povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

4. Linkovi na spoljne stranice

Dzobs.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Dzobs.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

5. Privatnost

Dzobs.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i u skladu sa Pravilima o zaštiti privatnosti. Dzobs.com se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Dzobs.com mogu u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Dzobs.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Dzobs.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Dzobs.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Dzobs.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

6. Korisnički sadržaj

Dzobs.com zadržava pravo da u potpunosti kontroliše objavu sadržaja koji su poslali korisnici, poput komentara, iskustava o kompanijama i oglasa za posao. Dzobs.com može bez obrazloženja i prethodne najave odbiti da objavi ili naknadno ukinuti objavu prethodno objavljenog sadržaja ukoliko se procijeni da takav sadržaj krši zakon, otkriva povjerljive informacije, sadrži govor mržnje ili su korisnici bili prisiljeni da ga ostave.

7. Modifikovanje i promjene pravila

Dzobs.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Dzobs.com može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu Dzobs.com smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Poslednja izmjena 12. februar 2022.

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...