Upoznajte dzobsov tim

Upoznajte ekipu koja stoji iza dzobs.com portala.

Goran Jakovljević

Founder

Započeo dzobs platformu i okupio sjajan tim da dovrše priču. Voli pokretati projekte i odustajati na 90% završenog posla.

Petar Vuković

CoFounder

Kune se u organizaciju i notion, vjerovatno svako veče baci koju notion molitvu. Programira kad mu je dosadno. Sve nas organizuje, vodi blog i analitiku.

Nikola Novaković

CoFounder

Apple fanboy, iz nekog razloga još uvijek. Održava komunikaciju sa firmama i svu administraciju (fali jedan papir) na šta je tim jako zahvalan <3.

Vanja Stjepanović

Manager of Business development

Brzo kliknula kako developeri razmišljaju. Nije kilnula Gorana (još uvijek). Vodi sales ($$$) i društvene mreže dzobsa.

Stefan Kajkut

Management/Backend dev

Završio u hitnoj zbog prekovremenog rada (naravno ne u dzobsu), ali iz nekog razloga se i dalje bavi developmentom. Rješava back ali i frontend taskove na dzobsu.

Milan Blaz

Management/Frontend dev

Nije završio u hitnoj zbog prekovremenog rada (opet, ne u dzobsu), vjerovatno nikad i neće jer ga boli patka za svime. Rješava front ali i backend taskove na dzobsu.

Marko Ćebić

Head of content

Ovaj je pravi šaljivdžija. Budemo jednom objavili slack prepiske sa njim po kanalima. Vodi content i drži sve pod špagom. U slobodno vrijeme voli da se ne javlja na telefon.

Danka Babić

Content & QA

Kada ne prodaje igračke u Lunarisu, provjerava oglase i dodaje nove. Vjerovatno prije snimanja, provjeri isti 3 puta. Voli da ima skroz popunjen dan sa poslom...mladost, ludost.

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...