Iskustvo
Senior
Angažman
Puno radno vrijeme
Rok prijave
još 9 dana

O kompaniji

MI SMO PLANET SOFT

Planet soft je regionalna informatička kompanija koja posluje kao dio istoimene grupe sa sjedištima u Banja Luci i Beogradu. Unapređujemo, optimizujemo i automatizujemo poslovne procese naših klijenata još od 2013. godine.
Naš zadatak je da podignemo nivo efikasnosti, a sve kako bi se poboljšao kvalitet i ostvarila direktna ili indirektna ušteda u svakodnevnom poslovanju. Iskustvo eksperata zaposlenih u Planet softu i partnerstva sa globalnim softverskim i hardverskim liderima dokaz su uspješne posvećenosti i saradnje sa našim korisnicima. Konstantno ulaganje u znanje i stručnu osposobljenost zaposlenih, kao i praćenje trendova i načina primjene novih tehnologija u poslovnom okruženju predstavlja put koji smo odabrali.

MISIJA & VIZIJA

Sa punim ponosom možemo reći da smo on the road sa našim partnerima, da smo zajedno na putu digitalizacije, informatičkog napretka i ispunjavanja njihovih poslovnih potreba.
Tom prilikom gledamo da ispunimo svoju misiju, da optimizujemo procese klijenata i na taj način im unaprijedimo poslovanje, omogućimo brži rast i razvoj, te da pri tom budemo u skladu sa svojom vizijom, koja diktira da budemo korak ispred i da uvijek damo više nego što je dogovoreno i ugovoreno.

Kvalifikacije

What are we looking for?

Experience: Minimum 5 years of work experience with React.JS.
Portfolio: Showcase of previous projects and your contributions to those projects. We want to see your best works.
Best Practices: Understanding of fundamental principles such as responsiveness, performance optimization, and testing. Tools and Technologies: Proficiency in working with Redux, React Hooks, Next.JS, and similar tools and libraries.
Communication: Excellent communication skills and ability to work within a team.
Continuous Learning: Eagerness for ongoing improvement and keeping up with new technologies and industry trends.

Dodatne Informacije

What do we offer?

Competitive salary tailored to your experience and skills. Flexibility in work: hybrid work model. Stimulating work environment with an excellent team. Opportunities for professional development through training, courses, and conferences. Interesting and challenging projects with clients from various industries.
If you recognize yourself in this and believe you're the right candidate for this position, please send us your CV and portfolio at office@planetsoft.eu.
We are open to conversations with qualified candidates and can't wait to get to know you.
Warm regards, Planet Soft Team

Oglas istekao? 

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...