Iskustvo
Senior
Angažman
Puno radno vrijeme
Plata
10.800KM bruto
Rok prijave
još 29 dana

O kompaniji

Firma postoji 15+ godina. Razvijamo softver za kopiranje baza podataka i semanticko prevodjenje DDL-a izmedju dijalekata. Prije nekoliko godina napravili smo zaokret iz desktop softvera u SaaS.
Mi smo vrlo mali tim (<10 ljudi), a strateski smo Microsoftov partner za migracije velikih baza podataka. Mozete pogledati nas site na https://www.equel.com . Siteovi nasih proizvoda za migraciju podataka: https://www.omniloader.com , https://www.fullconvert.com . Imamo jos toga u razvoju, a trenutno smo potpuno fokusirani na podrsku za Microsoft Fabric.

Opis posla

Proslim oglasom smo nasli odlicnog novog kolegu - trazimo jos jednog izuzetnog senior .NET developera.
Ne osobu koja je negdje pisala Hello World 3 godine, ali je poslodavcu bilo lukrativnije staviti titulu senior ili consultant, nego osobu koja zna sistematično pristupiti potrebi, odvagnuti i kvalitetno implementirati.
Čisto da ne bude "nismo znali" - potrebno je i testove smisleno pisati, a ne samo da ih ima, a da ničemu ne služe. Radimo u .NET7 i Blazoru.
Firma je u Hrvatskoj i radi se o zaposlenju i full remote radu. 5500 eura bruto je početna plaća. Moze zaposlenje u Hrvatskoj, a moze i B2B full-time contractor. Inace, radimo od 8 do 4 i imamo 25 dana placenog godisnjeg.

Kvalifikacije

Prava osoba treba shvaćati API, paralelizam, kako se ne razbacivati memorijom, kako od početka imati fokus na performanse, neku bazičnu ideju kuda kolaju podaci, odnosno kako će se taj SaaS iz clouda zakačiti na on-prem, a i neko osnovno razumijevanje Dockerfileova je poželjno. Poznavanje HTML-a, CSS-a, Javascripta, Linuxa, Azure-a, AWS-a i opcenito bilo cega drugoga je, naravno, plus.

Dodatne Informacije

Vrijeme početka - čim čim prije, tim tim bolje.
Umjesto formalizma, CV-a punih cool titula, itd pliz šibnite u mailu što vam je eventualno privlačno u ovoj roli (osim naravno redovnih primanja za prehraniti obitelj), ako nije bed i zašto odlazite sa trenutne pozicije te ono najvažnije - što ste to u dev životu napravili, odnosno kakvog real life iskustva imate.
Gram onoga sto imate za pokazati nam vrijedi vise od tone filozofije o best-practices. :)

Ako jako volite development i zelite raditi u malom, ali ozbiljnom timu... Ako zelite raditi na zahtjevnim projektima bez puno managementa... Kod nas cete se osjecati kao kod kuce.

Oglas istekao? 

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...