Objavljeno: 01. Maj 2023

Logout Days by ProductDock okuplja IT zajednicu u BiH

Vijesti

Kada: 13. i 14. maja 2023. godine
Gdje: Blanca resort & spa, Vlašić

Dođite i budite dio našeg dvodnevnog događaja koji nudi razgovore koji izazivaju razmišljanje, zanimljive radionice i otvorene rasprave o razvoju proizvoda. Takođe, možete učestvovati u raznim well-being aktivnostima, a sve su smještene usred predivne lokacije hotela „Blanca resort & spa”, na Vlašiću. Ovaj besplatni događaj otvoren je za programere, PO i dizajnere iz BiH koji su uključeni u razvoj proizvoda.

Događaj se sastoji od tri interaktivne radionice i otvorene diskusije jer želimo da  promovišemo dijalog umjesto pasivnog slušanja.

Product teme o kojima će biti više riječi na događaju su „Build what’s needed, not what you were told” - Anja Šolak, „Mastering decision-making in digital era: it’s all about deciding how to decide” - Jovana Romčević Šukalo, kao i „Crafting a Winning Product Pitch” - Milan Vučenović.

Polaznici takođe mogu zakazati 15-minutne 1 na 1 konsultacije sa Sandrom Savanović Stevanović za savjete o soft skills-u, sa Alisom Lingo za savjete o networking-u ili sa Yamenom Hrekesom za teme mentalnog zdravlja.

Uvjeravamo vas da ćete se do kraja ovog događaja biti revitalizovani, motivisani i spremni za nove izazove.

Dodatne informacije i informacije o registraciji dostupne su na web stranici događaja.

Takođe, slobodno provjerite naš LinkedIn, Facebook, Instagram i Twitter.Očekujemo vaše prijave!

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...