Spectral Core

Senior .NET dev za rad s bazama podataka

.NETCloudCSSHTMLJavaScriptSQLTSQL

Iskustvo
Senior
Angažman
Puno radno vrijeme
Plata
9.800KM - 13.700KM bruto
Rok prijave
još 26 dana

O kompaniji

Firma postoji vec dvadesetak godina. Razvijamo softver za kopiranje velikih baza podataka, semanticko prevodjenje DDL-a izmedju dijalekata, staticku analizu SQL-a.

Mi smo vrlo mali tim (<10 ljudi), a strateski smo Microsoftov partner za migracije velikih baza podataka. Mozete pogledati nas site na https://www.spectralcore.com. Siteovi nasih proizvoda za migraciju podataka: https://www.omniloader.com, https://www.fullconvert.com, https://www.sqltran.com/. Imamo jos toga u razvoju, a u fokusu nam je Microsoft Fabric.

Opis posla

Radimo u .NET8 i Blazoru. Trazimo full-stack deva koji je prvenstveno .NET developer, ali dobro zna i baze. E ako se jos snalazi s HTML-om i CSS-om i zna dovoljno Javascripta da moze napisati ono malo funkcionalnosti sto nam treba da dopunimo Blazor, odlicno. Volimo pametne i snalazljive generaliste.

Kad kazemo senior, mislimo na nekoga tko je radio na zanimljivim projektima na poslu i van posla. Nekoga tko voli development i kojemu je to i posao i hobi. Tko zna kako stvari rade „ispod haube“. Cisto da ne bude "nismo znali" – pisemo testove.

Radit cete na jednom ili vise od sljedecih projekata:
  • Omni Loader – softver za migraciju najvecih baza. Kopira preko 10 milijuna recorda u sekundi.
  • SQL Tran – softver za prevodjenje DDLa izmedju dijalekata. T-SQL u PySpark, PL/SQL u PL/pgSQL itd.
  • SQL App – cloud database manager koji koristi nas Hummingbird parser i staticku analizu koda
  • Hummingbird parser – nas vlastiti parser napisan od nule, cca 350x brzi od ANTLR-a

Firma je u Hrvatskoj i radi se o full remote radu. Pocetna placa je od 5.000€ do 7.000€ bruto 2. Moze zaposlenje u Hrvatskoj, a moze i B2B full-time contractor gdje god da ste. Inace, radimo od 8 do 4 i imamo 25 dana placenog godisnjeg. Nije nas briga gdje zivite i putujete li, ali mora biti odredjeni overlap u radnom vremenu.

Kvalifikacije

  • Razumijete async/await, paralelizam, kako se ne razbacivati memorijom.
  • Fokus na performanse se podrazumijeva, mozete napisati kod od nule. Kad treba napraviti funkcionalnost za nesto sasvim novo, to je izazov koji vas raduje.
  • Brzi ste i samostalni. Napisali ste neke ozbiljne stvari - nebitno u kojoj tehnologiji.

Dodatne Informacije

Vrijeme pocetka - odmah, dobro ce nam doci pomoc.

Umjesto formalizma, CV-a punih cool titula, samo nam recite sto vam je najprivlacnije u ovoj roli kod nas (osim naravno redovnih primanja za prehraniti obitelj). Opisite ono najvaznije - sto ste to u dev zivotu napravili, odnosno kakvog real life iskustva imate. Dajte nam najbolje sto ste izveli, ono na sto ste ponosni. Ako nije bed, slobodno napisite i zasto odlazite sa trenutne pozicije.

Napomena: dobit cete zadatak, cisto da profiltriramo ljude koji nisu za nas. Trebat ce vam jedan dan, jer zelimo vidjeti sto mozete u domeni koja vam je nova i u kratko vrijeme. Ako isporucite zadatak, cak i ako ne radi bas kako treba, bit ce vam placeno da vam nadoknadimo ulozeno vrijeme. Do sada su dvije osobe uspjesno rijesile taj zadatak i obje rade kod nas.

Gram onoga sto nam pokazete vrijedi nam vise od tone filozofije o best-practices. :)

Ako jako volite development i zelite raditi u malom, ali vrlo jakom timu... Ako zelite raditi na vrlo zahtjevnim projektima bez puno managementa... Ako zelite pisati kod koji se koristi u cijelom svijetu... Kod nas cete se osjecati kao kod kuce.

Napomena #2: prosli oglas smo stavili kao Equel, ali vratili smo branding na Spectral Core, po cemu nas ljudi vec dugo znaju.

Oglas istekao? 

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...