Asioso

Banja Luka, Beograd

10 - 99

Website

In everything we do, we simply want to inspire people. Through our ideas we strengthen brands and inspire their customers.

Sva unesena iskustva su anonimnog karaktera, osim ako ste Đuro...
Podaci iz korisničkog naloga se ne koriste niti su u bilo kojem obliku dostupne kompaniji.
Vaša privatnost je zagarantovana.

Radiš ovo prvi put? Pregledaj smjernice

Asioso Iskustva

'
ne preporučuje

Developer

Ne radi više u firmi26. Maj 2022

Pozitivno

Mozda bih preporucio nekome ko je ocajan da pocne u IT industriji jer nije tesko dobiti posao, strpi se malo dok izgradjuje iskustvo i trazi bolje.

Negativno

Ono sto su drugi naveli kao negativno iskustvo je na mjestu. Sami procjenite da li to zelite.

ne preporučuje

Software Developer

Ne radi više u firmi11. April 2022

Pozitivno

- Plata, kolika tolika, ide na banku redovno - Velike sanse da cete biti primljeni bez prethodnog radnog iskustva

Negativno

- Omalovazavanje i iskoristavanje radnika do maksimuma. Iako ste programer imate osjecaj da ste berac malina. - Tehnologije koje se koriste u firmi su „sa dna kazana“ samo da se prodaju klijentu. U sustini, ono sto niko drugi ne bi uzeo da radi bez vecih para, ovdje se rade metodom povoljno i nekvalitetno. - Nemojte misliti da radite „u njemackoj firmi“ jer vas krajnji nadredjeni je nas covjek (i sve ostalo sto ide sa tim). - Rad od kuce se smatra luksuzom (da slucajno ne bi neko odspavao malo duze) - Pricu o tome kako je firmi cilj da radnici budu tu do penzije (koju ce vam vlasnik vjerovatno plasirati na prvom intervjuu) zaboravite. - Povisica od 70km se mora zasluziti posebnim robovanjem. Svi koji su radili u firmi znaju da su pozitivni komentari i recenzije objavljeni od strane samog vlasnika ili radnika koji misle da ce tim dobiti 20km vecu povisicu na kraju godine. Da firma bar malo vise postuje radnike i ja bih se potrudio da napisem profesionalniju recenziju, ali ovako mi je cilj da ljudi znaju sta da ocekuju. Ne bih preporucio firmu osim ako ste bas ocajni za pocetkom sa radom u IT-u. Poruka svim trenutno zaposlenim: Na drugom mjestu ce se vas rad sto puta vise postovati iako ste mozda uvjereni u suprotno. Ps: Bube na stolu i krvavi pilici za rucak su istina.

Radiš ovo prvi put? Pregledaj smjernice

Top IT poslovi u tvom inboxu

Pretplati se na Dzobs.com newsletter i jednom sedmično ti šaljemo najnovije poslove za odabranu poziciju.

Zanimanje...